0

П евицата Адел била на косъм да се откаже от покупката на имението на Силвестър Сталоун в Лос Анджелис, ако то не включва емблематичен декор.

Сталоун каза пред The Wall Street Journal, че когато е продал дома си миналата година, е планирал да вземе статуята на Роки, която гледа към неговия басейн в Лос Анджелис. Певицата обаче настояла, че ще купи къщата, само ако статуята бъде бъде включена в продажбата. „Тя беше готова да провали цялата сделка“, спомня си Сталоун думите на Адел.

Франчайзът "Роки" стана известен след дебюта на първия филм през 1976 г. "Роки" спечели три Оскара, а Сталоун получи номинация за най-добър актьор във филма. През 2016 г. Сталоун беше номиниран за най-добър актьор в поддържаща роля, след като повтори ролята си на Роки Балбоа в спинофа "Крийд".

Според Harper's Bazaar Адел е закупила дома за 58 милиона долара. Имотът е разположен в Бевърли Хилс и има осем спални и 11 бани. Домът включва стая за домашно кино, стая за пушене с персонализиран бар, гараж за осем коли, басейн, спа център и арт студио, наред с други удобства.