0

Ж изел Бюндхен и Том Брейди са на ръба на развода - по данни на изданието „Пейдж сикс“ след „серия разгорещени спорове“ с половинката си бразилският супермодел е напуснала семейното имение във Флорида и е заминала за Коста Рика.

Близки на двойката твърдят, че ябълката на раздора между брачните партньори е професионалната кариера на Том Брейди. Състезателят по американски футбол от години обещавал на красавицата да се оттегли от спорта, но все отлагал решението. Приятели на двойката твърдят, че Жизел е уморена от непрекъснатите обещания и недоволствала от факта, че Брейди е твърде зает и не прекарва време със семейството си.

Скандали

„В брака им има проблеми заради решението му да не се оттегля от спорта. Двамата се бяха разбрали, че той ще се пенсионира, за да се съсредоточи върху семейството, но след това промени решението си. А Жизел е тази, която винаги е била покрай децата“, разказва източник на изданието.

И други източници на „Пейдж сикс“ съобщават, че двойката наскоро е влязла в сериозно пререкание. Някои от събеседниците на редакцията обаче са на мнение, че „те имат пламенна връзка, а Жизел е гореща натура – все пак във вените й тече бразилска кръв“.

Уроци

В миналото супермоделът даде представа за редките, но все пак разгорещени спорове със съпруга си. В книгата си от 2018 г. Бюндхен споделя, че когато усети „надигащ се гняв“ по време на кавга с Том, тя предпочита да се оттегли и да си даде малко пространство, за да се охладят страстите. Така „следващият път, когато сме заедно, можем да направим оценка на ситуацията и да говорим по уважителен начин, както винаги сме правили“.

Изглежда обаче, че уроците, които Бюндхен е усвоила, за да контролира гнева си, не са я спасили от брачните проблеми.

Бюндхен и Брейди са женени от 2009 г. и имат 2 деца – 12-годишния Бенджамин и 9-годишната Вивиан. Спортистът има и син, на 15 г., от бившата си половинка Бриджит Мойнахан. Според информация на таблоидите Жизел е заминала за Коста Рика сама, оставяйки децата на съпруга си, а на фона на скандала самият той бил фокусиран върху това да стане „супертатко“. Официалните представители на модела и куотърбека засега отказват да коментират връзката им.