0

М ис България 2009, Антония Петрова, наричана галено Тоца, бе вдигната във въздуха.

Съпругът ѝ Ивайло Батинков ѝ направи балонна изненада за 6-тата годишнина от сватбата им.

"Летели ли сте с балон? За мен това беше върховно и незабравимо усещане, издигайки се на ЦЕЛИ 1500 метра височина. Само за сравнение - най-високата сграда в света, Бурж Кхалифа се издига “едва” на 800м", описа Антония екшъна в мрежата.

За романтичното събитие той избра Мароко, което пък разчувства г-жа Батинкова толкова много, че тя напълни с любовно-романтични излияния социалната мрежа.

"Отпразнувахме нашата годишнина супер романтично, като се реехме високо над прекрасните пейзажи на Мароко в балон с горещ въздух. ? Беше магически момент, който ще остане завинаги в сърцата ни. Всяка година с теб, Ивайло, е като ново вълнуващо пътешествие – изпълнено с красота, смях и безкрайна любов.

Прекарахме тези 6 години, изграждайки не само съвместен живот, но и едно дълбоко, неразрушимо приятелство. Ти си моят партньор в живота, моята подкрепа и моята вечна любов.

В Мароко, под безкрайното небе и над златистите пясъци, усетихме свободата и радостта от това да сме заедно. Да продължим да летим заедно, ръка за ръка, към безброй приключения и щастливи моменти. Благодаря ти за всичко, което си и за всичко, което споделяме. Обичам те повече с всяка изминала година! Честита годишнина! ♥️", написа развълнуваната госпожа.

Изглежда реенето във въздуха, слънчевите лъчи, личният сервитьор и студеното вино по време на полета съвсем са размекнали сърцето ѝ, защото тя продължава развълнувания си разказ:

"Топлите лъчи на слънцето постепенно озаряваха прекрасните марокански пейзажи под нас. Беше като сцена от филм - спокойствие за сетивата. Това приключение беше истинска храна за душата ми. От високо се запознахме с традиционния Маракеш в съвсем нова светлина. На всеки от вас пожелавам повече такива мигове изпълнени с магия и усещането за безвремие".

И това не е всичко. Тоца продължава като влюбена птичка с любовните трели, разпръснати из мрежата:

"Шест години от мига, когато съдбата ни събра на 17 март. Помня този ден сякаш беше вчера. Три месеца по-късно, на 17 юни, казахме "да" на мечтана плажна сватба в слънчева Гърция.💍

Оттогава всяка година празнуваме нашата любов с романтични пътешествия по света. Независимо дали сме в екзотични страни или големи метрополиси, любовта ни става все по-силна и по-дълбока.🌍

Благодаря ти, че си моята половинка и спътник в живота. Очаквам с нетърпение всички бъдещи моменти и спомени, които ще създадем заедно. Само се чудя, какво може да измислим след една година 😄❤️"

Много от почитателите на Антония побързаха да изпратят поздрави и благопожелания - за любов, здраве и още бебета.

Въпреки шармантното очарование на кадрите обаче, критичните ѝ фенове не пропуснаха да направят и своите забележки към бившата Мис България, коментирайки прекалено излъскания ѝ образ:

"Всичко хубаво, ама много кич, много нещо? То пръстени, то чудо,х медальони като коледна елха", пише Донка Ангелова, Полина Компаньо пък оглежда какво има в устата на Антония: "Какво и е на зъбите? Има нещо, което е странно"...а Светла Банева направо се гневи: "Е.ах този фотошоп .. яко !"

Както се казва - светът не  е съвършен...дори за госпожа Батинкова. Но пък друго си е след Мароко да запрашиш за Гърция...