0

П евицата Диоана разкри тайни от спалнята си. Тя разкрива, че толкова отдавна не е правила секс, че се чуди дали не са променили нещо в него. Пита, "какво беше това?!"

В момента певицата страда и от летен вирус, самата тя описа състоянието си така: „Притежавам пълна програма от екстрите на вируса“. Певицата сподели снимка в мрежата от леглото.

И помоли феновете си да й стискат палци по-бързо да се изправи на крака, за да продължи с участията на живо. Дотогава обаче ще си почива и ще спазва всички инструкции на лекарите, тъй като болестта се оказала немного лека. 

Предвид свободното й време, певицата изрази и мнението си за българската музика. Тя подкрепи думите на сръбската звезда Карлеуша по адрес на българските изпълнители наричайки ги "евтини аматьори в рокли за 3 динара и музикална продукция от Таджикистан".

В отговор Диона заяви, че "за жалост ние не сме номер едно, вижте къде са гърците, албанците, сърбите". "Много пъти като гледам клипове и парчета на колеги от Балканите ми става неудобно, да не говорим в чужбина като им покажа нашата музика как гледат. Но за жалост потребителя определя пазара", казва тя. 

"Странно е, че в ТикТок и клубове най-харесваните неща са мазна чалга, а в същото време плюят чалгата", казва още бившата рапърка.

.

 .