0

П евецът Криско и съпругата му Цветелина Петрова решиха да се подиграят на лукса, на който попринцип се наслаждават. Явно двамата правят препратка към Пиленцата от Монако, които ежедневно демонстрират топ лукса в мрежата. Този път светската двойка вместо бляскав хотел и изискана вечеря, са избрали за празниците селската идилия заедно с цялото си семейство. Криско съобщи, че се "шири в луксозния Дубай заедно с пиленцето". "Приятели, с пилето решихме да прекараме празниците в Дубай.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Както знаете луксът е неизменна част от нашия лайфстайл, затова отседнахме в най-новият хотел. Обградени от дървета на Версаче и интериорни дизайнерски решения от Диор", пише певецът в компанията на съпругата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Криско продължава със сатирата като казва, че вместо пълнено агне в Дубай са му предложили пълнена камила. "За пръв път от 70 години тук е хладно, но пък така имам възможност да си облека елечето на Прада, което си взех от Edirne Fashion Week като бяхме в Турция". 

Припомняме, че Цвети и Криско са заедно вече повече от 5 години, имат 2 деца - Амая и Даниел, и за разлика от други популярни двойки, правят всичко възможно, за да пазят личния си живот далеч от общественото полезрение. Дали им се получава обаче, ще прецените вие. Двамата упорито крият и децата си. И е факт, че те са се появявали досега едва в няколко кадъра.