0

П иленцата от Монако - Нина и Боби празнуваха на топ лукса рождения ден на Нина! Двамата отбелязват специалния повод на парти с бутилка Дон Периньон, която в България може да се намери само срещу сума започваща от 800 лева и стигаща до 1500 лева.

На топ лукса в Монако, където са пиленцата, тази цифра е в евро. За скъпарската бутилка се похвалиха в социалните мрежи, където се вижда и че двамата се забавляват само в компанията един на друг. 

Относно днешния изборен ден Нина и Добри заявиха, че няма да гласуват. По думите им са „много ангажирани”, но призоваха аудиторията да отидат до урните. 

Нашата сватба е най-важният избор, каза Нина пред NOVA. 

За живота в Монако тя споделя, че ѝ харесва природата, отношението на хората. „Радвам се, че съм завършила Френската гимназия в Пловдив. Говоря френски, английски, руски, гръцки и български. Доста образован и ерудиран човек съм”, добави тя.

Според двойката инфлуенсъри те са напълно успели. „Всички първо се обаждат на нас, като идват в Монако”, казаха те. „Не трябва да ни бъркат с образите ни в социалните мрежи”, отбеляза Нина. „Няма кой по-добър кадър да вземат хотелите тук”, каза още тя.

Аз се чувствам европеец, защото завистта и българския манталитет съм ги изкоренил, заяви Боби. Той също отбеляза, че искат скоро да сбъднат най-голямата си мечта – да станат трима.