0

Р азгорещена фенка скочи при Орлин Павлов на сцената в Пловдив, но не го нападна, а реши да танцува заедно с него салса.

Певецът откри лятното си турне в града под тепетата. Той изтанцува салса с фенка на сцената. „Публиката пя много, всички станаха да танцуват. Едно момиче се качи при мен да танцуваме“, разкри изпълнителят пред „Телеграф“.

Песен

На сцената Орлин Павлов е с голяма банда от 7 музиканти. Турнето ще продължи на брега на нашето Черноморие.

„Беше страхотно и голямо удоволствие за мен. Публиката пя много, всички станаха да танцуват“, сподели Орлин. Той получи и подарък - саксия с цвете от друг голям фен. „Представихме песента So Good и хората много я харесаха“, допълни певецът. Песента е на английски език.

Искрата хармонизира идеята на Орлин Павлов под формата на лично канто и прави аранжимент на песента. Идеята се е родила спонтанно под формата на мелодия, разказа Павлов. Текстът е на Росен Кокошаров, сериозен музикант и певец, също и добър текстописец. Следващата спирка е в Царево на 28-и, следва амфитеатърът на Созопол, Свети Влас, а финалът е в Летния театър на Бургас.

Поезия

В публиката освен големи имало и малки почитатели на усмихнатия изпълнител. „Имаше много деца в публиката, но моята дъщеричка не беше, тя остана в София“, каза той. Преди известно време актьорът пое инициативата „Любима българска поезия“, в която афишира младите да изпратят видео, на което цитират любими поетични творби. „Пуснахме видеоклиповете на тези деца с избраните стихотворения, които записаха по случай 24 май. Направихме медия от всичките клипове на дечицата, които се включиха в инициативата. Много беше сладко, някои от тях присъстваха с родителите си. Във всеки един град ще представяме абсолютно всички, които ни изпратиха видеа с част от стихотворение или цели. Много талантливи деца, наистина“, сподели щастливият Орлин.