0

П опфолк звездата Анелия показа бременно коремче по време на последното си участие на живо. Изпълнителката пя близо 3 часа в столична дискотека, а присъстващите там заподозряха, че певицата е в очакване на бебе. 

Форми 

Анелия се движеше по-бавно по сцената, сякаш внимаваше да не се претоварва, коментираха гости на клуба. За разлика от друг път изпълнителката бе облечена в широки дънки и яке. Облеклото й обаче не успя да  прикрие издутия корем на певицата. Даже, напротив,  дънките с ниска талия  подчертаха закръглените й форми, които не останаха незабелязани за феновете й.  Според тях Анелия е бременна, но все още  крие новината от медиите, тъй като е суеверна и не е преминала първите няколко месеца, които както е известно са по-рискови. „Телеграф“ се опита да се свърже с певицата, но до приключване на редакционния брой тя не беше открита.  

.

 .
Instagram
 

Майка 

Припомняме, че преди време певицата откри любовта в лицето на бизнесмена Любомир Захаринов, който дори й предложи брак навръх 41-вия й рожден ден. Певицата се носи на крилете на любовта и призна, че двойката дори обмисля идеята за общо дете. Анелия има една пораснала дъщеря – Ивон, от връзката си с Коко Динев. Захаринов също е баща на две отрочета.  “Говорим си за деца. Все по-готова ставам, вълнувам се много и смятам, че това ще дойде с времето, това си е Божа работа. Отговорността за това е изцяло на майката, бащата поема финансовата част, но едно дете е основна грижа на майката” – каза преди време  изпълнителката в свое интервю.