0

Ф олкпевецът Фики и тв водещият Драгомир Драганов станаха боклукчии. Новината обяви легендата на БНТ, публикувайки ефектен кадър в социалните мрежи.

Втора смяна

На фотото двамата любимци са облечени в работни костюми на хигиенистките от общинското предприятие „Чистота“ в София, като музикантът е сложил оранжев гащеризон, който да подчертае огромните му бицепси, а водещият на „С БНТ завинаги“ е с яке. Драго дори е награбил два чувала с боклук, докато Фики държи само един, при това пълен наполовина. Снимката е озаглавена „Втора смяна“ и предизвика небивал интерес и коментари във Фейсбук. „От зор и птичка ставаш“, коментира певицата Тони Димитрова. „Амиии... бая сте готинии“, добави Силвия Кацарова. Меги Савова предложи да им занесе по един чай, а приятели им пожелаха „лека и доходна“.

Майтап

„Чистим боклуци всякакви“ - така Драганов вече вдига телефона си, потърсен от „Телеграф“. Той обясни, че любопитният кадър е от снимките на новия клип на Фики „Вземи се стегни“. „В него той показва как се превъплъщава в няколко различни професии – боклукчия, зидар, готвач... Съвсем случайно бях на снимките и попаднах точно на тази сцена на жълтите павета. Беше късно вечерта, отидох да взема гримьора Бони да ходим на дискотека. Като видях какво правят, казах на режисьора Люси Иларионов, че трябва да си направим такъв майтап и се щракнахме, иначе няма такъв кадър във видеото“, разказа Драго.