0

А ктрисата и певица Нети показа завидни умения и танцува боса пред очите на Поли Генова и още цяла плеяда от родни звезди по време на рожден ден на клиника за пластична хирургия и разкрасителни процедури в столицата. На луксозното парти Нети се метна на сцената, свали обувките и показа, че латиното й е в кръвта.

Красота

Всички присъстващи побързаха да отбележат, че Нети безспорно може да се похвали и с едни от най-красивите крака сред колежките си. Самата Поли Генова пък не сдържа усмивката си от купона, който спретнаха по време на нейното участие в празненството. Освен Поли на сцената се изявиха още Миро и Дивна, които трогнаха гостите с общо изпълнение след толкова години. Припомняме ви, че именно Миро е откривателят на гласовитата хубавица и двамата изпълниха хитовото дуо „Ти не можеш да ме спреш“ през 2011 г.

Нети показа, че е ненадмината в танците.

 Нети показа, че е ненадмината в танците.
Белисимо

Гости

На звездното парти с присъствие се отчетоха още куп родни знаменитости, сред които Венци Венц, Искрата, театралният продуцент Кирил Кирилов, риалити героят Виктор Стоянов и др. Актьорът Ивайло Захариев блестеше до съпругата си Станислава, като и двамата бяха спазили дрескода на вечерта - облекло като за червения килим. Партито продължи до малките часове на нощта и определено ще се помни дълго.

Миро и Дивна отново заедно на сцената.

 Миро и Дивна отново заедно на сцената.
Белисимо