0

Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на наркотициТой бе задържан в неделя вечерта от полицията в София, след като у него било открито малко количество марихуана. Това потвърдиха от МВР. Бахаров е отведен от патрул на СДВР в сградата на 4-тo РПУ в столицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javor Baharov (@baharoff)

По непотвърдена информация Бахаров е забелязан от полицаите да употребява забранени от закона вещества. Известният актьор вече има условна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Наказанието му бе наложено през юни 2021 г. и е с четири години изпитателен срок.

Има и други БГ звезди, които са си признавали, че са прибягвали до забранени от закона вещества или са злоупотребявали с чашката. Ето част от тях:

Сузанита

Признанието на Сузанита, че се бори със зависимост от наркотици накара мнозина да обърнат поглед към младата изпълнителка. Певицата събра смелост и излезе пред цяла България и в интервю да разкаже за преживяното. 

Решението на дъщерята на Орхан Мурад да разкаже за сътресенията в живота й бе приветствано от родителите ѝ.

Но Сузанита далеч не е първият популярен изпълнител или разпознаваемо лице у нас, което споделя за своята зависимост - било то от наркотици, алкохол или пък нещо друго. 

Миро

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRO (@miro.bg)

Изпълнителят беше изчезнал от медийното внимание у нас за известено време, през което се оказа, че се е борил с алкохолна зависимост.

Певецът пиел по всякакъв повод. "Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле вследствие на проблема с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин. Или умирам от това, защото този навик вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна", сподели Миро и призна, че е имало дори моменти, в които е криел от себе си количеството алкохол, което е изпивал. 

Калин Терзийски

През 2016 г. Терзийски влезе в риалити формат, за да преодолее именно зависимостта си от алкохола. Нещо повече, той заяви, че връзката му с Елен Колева го е тласнала към алкохола. Във времето, когато изкарвал прехраната си като психиатър, пък редовно смесвал алкохол и успокоителни. 

Део

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Део (@deyanslavchev)

Певецът и водещ е споделял, че над 10 години се е борил със зависимостта си от наркотици. Борбата му била значително по-лесна, когато нямал пари. И той, подобно на Сузанита, е споделял, че средата и местата, които посещаваш, тласкат към забранените вещества. 

Жана Бергендорф

Историята на певицата е публично известна още от 2016 г., когато я арестуваха за употреба на кокаин, след като бе предизвикала лека катастрофа. Във VIP Brother тя публично си призна, че е взимала наркотика. "Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от него", заяви тогава Бергендорф. 

*Източник: Vbox7