0

П евицата Виктория Георгиева е поредната българска изпълнителка, която подписа договор с международния гигант „Уорнър Мюзик“.
Изпълнителката представи и първата си песен под шапката на  една от трите най-големи музикални компании в света, озаглавена Lover’s Trial. "Много съм щастлива, че вече съм част от семейството на Warner Music. Израснала съм с музиката на артистите, които са част от каталога на компанията, и за мен е чест да се наредя до тях“, сподели Вики пред „Телеграф“.

Изповед 

Виктория споделя още, че много се вълнува от издаването на новото парче. „Благодаря на всички, които подкрепят мен и моята музика. Lover’s Trial е песен, с която много се гордея. Вдъхновена е от раздяла, която изживях наскоро, и разказва за този кръговрат от смесени и много силни чувства, в който често попадаме в края на една връзка.“ И допълва, че с помощта на „Уорнър“, „Орфей Мюзик“ и Ligna Studios музиката й ще достига до още повече хора и е много благодарна за доверието. Музиката и текстът на Lover’s Trial са дело на Виктория, която работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц. Песента вече е налична във всички стрийминг платформи за музика. Видеото е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а главен оператор е Дамян Димитров.

Евровизия 

Виктория доби популярност в Европа, след като представи България на Евровизия 2020 и 2021. Тя продължава да е един от българските артисти с най-много международни слушатели в дигиталните платформи. Певицата на Ligna Studios спечели третия сезон на „Маскираният певец“, а през 2022 имаше възможност да пее на големи международни сцени в Мадрид, Лондон, както и да бъде част от най-голямото лятно турне в България.