0

З везден рожден ден тази седмица празнува една от най-красивите и популярни българки. Николета Лозанова навърши 35 години отново по най-специалния начин в последния ден от месец ноември. Плеймейтката определено знае как да превърне своя специален ден в събитие, за което всички да говорят доста дълго време.

35 години са една страхотна възраст и точно затова Ни Ло ги отпразнува с пищно парти, на което посрещна своите гости в много бляскав тоалет точно за звездна жена като нея. E, нямаше как да не забележим от други снимки, че прозрачната рокличка разкрива всички прелести на най-оборотната плеймейтка.

В личния си Instagram профил плеймейтката пресподели буквално стотици снимки и пожелания от познати и непознати потребители на социалната мрежа. Очевидно е, че всички обичат Николета Лозанова и се радват на нейните успехи, които с всяка година стават все повече и повече. От някои кадри стана ясно, че на партито са присъствали най-близките ѝ хора. Известен факт за нея е, че всяка година доста време избира специалния тоалет и той винаги е на много скъпа марка. Празничните торти тази година са цели две и също изглеждат наистина много специални - една за снимки, друга за хапване.

Със сигурност най-специалното пожелание за нея е това на половинката ѝ Ники Михайлов, с който изглеждат все по-влюбени и щастливи. Годините за тях явно нямат значение и любовта им го доказва. Футболист сподели нейна снимка, а надписът гласи: "Честит рожден ден, любов като никоя друга".

Instagram

Instagram

*Източник: Vbox7