0

Г рандиозен скандал се разигра в новата платформа на БГ звездите Threads между попфолк изпълнителя Емрах и рапъра Атанас Колев. Размяната на реплики започна след обидата на Емрах към Азис, Меди и Галин. Самият Емрах обяви, че залпът срещу колегите му всъщност не е негово дело, а на неизвестен злосторник, който успял да пробие профила му.

Колев обаче побързал да му изпрати снимка на баща му Тони Стораро, на която пише ВНИМАВАЙ! По думите на младия Стораро, той е направил всичко възможно, за да му отмъсти за картинката.

Обидите между двамата стигнаха върхово ниво след като по-малкият син на Тони Стораро намеси гаджето на Атанас Колев - фолкаджийката Лидия. Емрах написа: "Добре, че жена ти ме блокира, да не мога да си отворя старите съобщения.", намеквайки че в миналото са били заедно. 

Колев не му остана длъжен и веднага отговори: "Ти знаеш ли с кого говориш, нашия?". След размяната на подобни реплики ситуацията съвсем ескалира, заваляха закани и се стигна до там, че по-малкият брат на Фики предизвика Атанас Колев на физическа саморазправа. 

"Жалкото е, че всички очаквате грандиозен бой, обаче момчето седи с приятелката си и трепери в момента и се чуди как да откаже", изцепи се Емрах, който не спира да покзва в социалните мрежи тренировките си по бокс. И публично хвърли ръкавицата: "Атанас Колев приеми предизвикателството ако си мъж!".

Гаджето на Лидия отговори на предизвикателството на нахлузилия явно вече боксовите ръкавици Емрах, но с условие - само ако фокаджията прочете една страница от книга без да срича.