0

С ръбската фолк икона Весна Змиянац заживя с руснаци. Певицата се премести в един от най-лъскавите комплекси на сръбската столица. Сградата се намира в квартал „Савски венац“ и в нея живеят предимно руснаци. В нея квадратен метър струва цели 4000 евро, Звездата успя да спечели сърцата на всички съседи и те я обсипват с хвалебствия. За разлика от предишните й комшии, които я смятаха за сприхава, новите я виждат в друга светлина.

„Много е приятна, чест гост е. Нямам нищо лошо да кажа за нея, тя е напълно нормална жена. Обикновено не слушам местна музика, но определено знам коя е Весна Змияна, а също така познавам Николия и Релия. Николия често идва при нея, докато Реля видях само веднъж. Те са хубава двойка, изненадах се колко много се държат като непублични личности. Например, когато барът е претъпкан, Весна винаги учтиво ни изчаква да я обслужим и се отнася с разбиране към нас“, сподели пред сръбска медия служителка в пекарна, която се намира в съседство на новото жилище на мегазвездата.

„Бих я описала като модерна и много мила жена. Лицето й е намръщено, но когато й отговориш, тя се усмихва. Не че съм й фен, но наистина я уважавам. Не съм виждал роднините й до сега, но я срещам често. Знам, че винаги обича да ходи в близкия салон преди участие, където релаксира с масаж и си оправя лицето“, добавя тя.

А обитател на съседния блок твърди, че Весна е една от най-хубавите изненади, които е преживявал. Определя я и като отличен домакин.