0

"Кифлеенето" вече не е само женска стойка. Някои мъже определено кефлеят като жени и се подлагат на същите процедури като нежния пол.

И както и при дамите, някои явно прекаляват и приличат повече на плашила. Ето как изглежда мъж, който е обсебен от пластичните операции - наричат ​​го "краля на устните", арестуваха го насред интервенцията

Първи инжекции

Парк за първи път привлече общественото внимание през 2015 г., когато се появи в американското риалити шоу "Botched", когато помоли лекарите да му помогнат да поправи "спуканите си устни". Тогава той е на 23 години и вече има повече от 50 процедури с филъри за устни и редовни инжекции с ботокс, които финансира със собствен бизнес и семейни заеми.

Козметикът и телевизионна звезда Джордан Джеймс Парк , на 32 години, се озова в светлината на прожекторите тази седмица след смъртта на млада жена, която почина часове след нехирургична процедура в неговия салон.

Според съобщенията, Алиса Уеб, 33-годишна майка на пет деца, е била подложена на процедурата в клиниката The Studio 23 в Глостър, Западна Англия, която се управлява от козметичката Джема Паулизин и Парк, който е по-известна с прозвището " кралят на устните на Великобритания “ . Той беше арестуван по-рано тази седмица във връзка със смъртта на Алиса, но по-късно беше освободен.

 Междувременно медиите публикуваха шокиращи снимки от манията му по пластичните операции , които показват как е изглеждал преди да се подложи на редица козметични процедури.

Съобщава се, че Парк е имала повече от 50 операции , включително операция на клепачи, повдигане на устни, импланти на брадичката, няколко цикъла на липосукция и четири операции на носа.

Пластиката като секс

"Пластичната хирургия е като секса. Не можеш да го имаш веднъж. Трябва да го имаш отново и отново. Ако хирургът е добър, продължете с него. Преди имах катастрофални устни, но сега съм известен в Англия като „Кралят на устните“, каза той в интервю през 2016 г.

Снимки от ученическите му дни разкриват пълно лице, естествена усмивка и значително по-малко "надутости" по физиономията му.

Преди първото си козметично "набодване" на 19-годишна възраст, Парк практикува малки козметични интервенции като оскубани вежди. Но желанието му да трансформира външния си вид се корени в манията по естетиката на семейство Кардашиян.

"Черпя вдъхновение от цялото семейство, но най-вече от Ким . Но аз ги обичам всички, външния им вид, начина им на обличане, те са просто вдъхновение. Исках да имам брадичка като Кайли Дженър, с наистина дефинирана челюст. Обичам челюстта й и тя има толкова остра брадичка" - казва развълнувано той в същото интервю.

Неговата клиентка Алиса Уеб, която почина в понеделник, само часове след процедура, за която се предполага, че е включвала инжектиране на химически пълнители, известни като "течни BBL" , пътува до клиниката му в Глостър и била откарана в болница в понеделник вечерта, където почива ранните сутрешни часове.

BBL

Течното бразилско повдигане на дупето (BBL) е предназначено да направи задните части да изглеждат по-големи , закръглени или повдигнати, като се използва мазнина или дермален пълнител, инжектиран в мускула, за да се промени неговия размер или форма. Това е различно от хирургическите BBL, които включват вземане на мазнини от други.

Въпреки че нехирургичните BBLs не са незаконни в Обединеното кралство, миналата година Градският съвет на Улвърхамптън забрани на компанията да извършва процедурата, след като идентифицира рискове, свързани с техния процес, включително кръвни съсиреци, сепсис и потенциална тъканна гангрена .

Пет местни власти в Есекс и Глазгоу последваха примера и забраниха на определени компании да управляват течни BBL в техния район.

За разлика от филърите за лице, при които усложненията могат да бъдат овладени с квалифицирани инжектори, тези процедури често изискват болнична обстановка, интравенозни лекарства и операция за коригиране на ефектите.

Смърт

Проучването на Save Face сред повече от 2200 здравни специалисти, занимаващи се с естетична медицина, също установи, че 98 процента казват, че не предлагат течни BBL, тъй като има „висок риск от множество усложнения“ и организацията отдавна призовава правителството на Обединеното кралство да забрани процедурата.

Рискът от смърт е по-висок от повечето операции, като понастоящем се оценява на едно на 15 000. Хирурзите могат случайно да инжектират мазнини в кръвния поток - което може да причини потенциално фатален кръвен съсирек.

Медиите на Острова припомнят случая с младата майка Лия Кеймбридж, на 29 години, която почина през август 2018 г., след като плати 7000 евро за операция на BBL в Турция.

*Източник: Kurir