0

Р азводът на актьора Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер беше финализиран, съобщи АП. 

Костнър и Баумгартнер са окончателно разделени от петък миналата седмица - девет месеца, след като Баумгартнер подаде молба за развод, обяви съда в Санта Барбара. 

ГРЪМ В РАЯ: Кевин Костнър се развежда след 19 години брак

В първите месеци след раздялата си Костнър и Баумгартнер са имали съдебни спорове относно попечителството над децата им и издръжката. Двамата са постигнали споразумение през септември миналата година. Попечителството над трите им деца - двама сина на 15 и 16 години и дъщеря на 13 години, е споделено. През септември съдът задължи Костнър да плаща малко над 63 000 долара месечна издръжка за децата. Първоначално Баумгартнер искаше около 175 000 долара месечно, припомни БТА.

Двойката води ожесточена война за всичко - от твърденията, че Кристин е похарчила 100 000 долара за пластини операции, до това при кого ще останат тенджерите, леглото и дори кучето.

СТРАШЕН РЕЗИЛ: Кевин Костнър спори с бившата си жена за тенджери

Кевин Костнър, който е на 69 г., и 48-годишната Кристин Баумгартнер, модел и дизайнер на чанти, започнаха връзката си през 1998 г. Двамата се ожениха в ранчото на актьора в Колорадо през 2004 г. Това беше втори брак за Костнър. 

ИСТИНСКА СЕМЕЙНА ДРАМА: Жената на Кевин Костнър отказва да напусне дома му

Актьорът е познат с участията си в сериала "Йелоустоун" и филмите "Танцуващият с вълци", "Бодигард" и "Бул Дърам", за които е и носител на награди "Оскар" и "Еми".