0

П евицата Селин Дион направи първата си публична изява, след като бе диагностицирана със синдрома на скованата личност и отмени всички дати на световното си турне заради нелечимата болест. 

Изпълнителката на “My Heart Will Go On” се появи на хокеен мач в Лас Вегас във видимо добро настроение.

55-годишната звезда аплодира родния отбор Монреал Канадиънс, който влезе в епична битка с Вегас Голдън Найтс. За съжаление нейният отбор загуби мача в Града на греха, но певицата бе видяна в съблекалнята, където поздрави играчите, придружена от синовете си 22-годишният Рене-Чарлз и 13-годишните близнаци Нелсън и Еди. 

Дион се срещна с главния треньор на Монреал Канадиънс Мартин Сейнт Луис, който си спомни, че я е гледал как пее „Une Colombe“ пред папата, когато е била на 14 години.

„Променихме се малко оттогава, но не много“, пошегува се легендарната певица.

Селин Дион сподели снимки от събитието в официалния си акаунт в Instagram и благодари на отбора за оказаното внимание към нея и децата й. 

"Моите момчета и аз си прекарахме толкова забавно на гости на Монреал Канадиънс след хокейния им мач с Вегас Голдън Найтс в Лас Вегас в понеделник вечер. Играха толкова добре, каква игра!! Благодарим ви, че се срещнахте с нас след мача, момчета! Това беше незабравимо за всички ни. Успешен сезон!", написа певицата в мрежата.