0

Д окато част от звездите изпращат 2022 г. като успешна по отношение на кариера и личен живот, други нямат търпение да посрещнат 2023 г., която ще им донесе най-хубавия подарък – бебе. 

Попълнения

Блек Лайвли и Райън Рейнолдс очакват своето четвърто дете през следващата година. Новината стана ясна през септември, когато Блек Лайвли се появи на десетата годишна среща на Forbes Power Women’s Summit в къса, бляскава рокля, която разкриваше бременното коремче. Двойката вече има три деца: 7-годишния Джеймс, 5-годишната Инес и 2-годишната Бети. Преди време самият Рейнолдс посочи, че една от главните причини, за да си вземе „почивка“ от актьорската професия, е, че желае да прекарва повече време с децата си. 

По бельо

Криси Тейгън и Джон Леджънд също очакват ново бебешко попълнение в семейството. Криси обяви новината през август, облечена в бельо на Gucci, което струва 520 долара. Двамата вече са родители на 6-годишната Луна Симон и 4-годишния Майлс Тиодор. През септември 2020 г., в средата на бременността, те загубиха бебе, като преживяха загубата много тежко. Сега всичко това е зад гърба им и те с нетърпение очакват новото попълнение, за което вече са избрали кръстница, и то не коя да е, а комедийната актриса Уитни Къмингс. 


През септември Меган Маккейн каза пред „Дейли мейл“, че е бременна с второто си дете от съпруга Бен Доменек. Двойката вече има 2-годишна дъщеря Либърти Сейдж, а семейството ще бъде допълнено от още една малка госпожица. Малката Либърти вече показа рисунка, на която пише „голямата сестра“, която Меган показа в профила си в Instagram.

Отбори

Телевизионният водещ и бивш съпруг на Марая Кери - Ник Кенън, се сдоби с девети наследник през тази година от жена на име Ланиша Коул. Бебето е момиче и се казва Оникс Айс Коул Кенън, уточни gawker.com. Според пресата той очаква още две бебета от различни жени през 2023 г. Всички тръпнат в очакване дали следващата година ще донесе и бебе №12. Ново попълнение ще има и в отбора на Брус Уилис. Актьорът се разболя от коварната болест афазия и това предизвика рядко срещана инициатива на бившата му жена да посрещне Коледа в компанията на Брус, трите им общи деца и сегашната съпруга на актьора Ема. Имаше и едно обстоятелство, което бе в основата на колебанието на Деми – дъщеря й Румър е бременна и ще роди през следващата година. 34-годишната Румър очаква дете от певеца Дерек Томас. Освен Румър, Талула и Скаут от брака си с Деми Мур, Брус Уилис има още две - Мейбъл и Еверин от връзката си с Ема. Точно Ема бе първият човек, който поздрави Ромър за бременността и заяви, че ново бебе е най-хубавото нещо, което човек може да си пожелае за новата година. Дете през април 2023 г. очаква и една от най-популярните футболистки в света Елън Уайт. Нападателката и приятелят й Калум Ковъри съобщиха новината с пост в социалните мрежи. Славата на Елън достигна своя пик през лятото на тази година, когато тя спечели европейското първенство с отбора на Англия. Елън е централният нападател на отбора и вече е със статут на легенда в родината си.

Ангели

Ангелът на „Викторияс сикрет“ Джасмин Токес също позира с наедряло коремче. Тя призна в свое интервю, че с приятеля й Хуан Бореро до последния възможен момент са държали бременността в тайна. Джасмин държала да продължи с изявите си на модния подиум. В един момент обаче честите прилошавания и постоянната отпадналост направили невъзможно да продължава да работи. Тя решила, че ще бъде по-добре да не рискува повече здравето на нероденото си дете и временно се е оттеглила от модния подиум. Носителката на „Оскар“ за ролята си във филма „Момиче за милион долара” е бременна с близнаци. Това ще са първите деца за Суонк, която заяви, че със съпруга й Филип са много нетърпеливи за радостното събитие. Актрисата поучи огромен брой предупреждения, че раждането е много рисково за нея. Основният рисков фактор за Суонк е свързан с възрастта й. Суонк навърши 48 тази година, а това е нейна първа бременност след много неуспешни опити за зачеване. 

Най-голямата дъщеря на милиардера Бил Гейтс – Дженифър, обяви в социалните мрежи, че ще става майка за първи път. Дженифър избрала празника за Деня на благодарността, за да информира семейството си. Тя е дъщеря на основателя на „Майкрософт” от брака му с Мелинда.

Звездата от Dancing with the stars Даниела Карагач също е бременна. Тя и приятелят й Паша Пашков очакват дете през 2023 г., като терминът на Даниела е в края на май. Режисьорката на блокбастъра „Барби” Грета Гервиг обяви, че след няколко месеца ще става майка. Новината бе огласена на ревю на модния бранд „Каролина Ерера”. Грета бе центърът на събитието, като демонстрира специално ушита за бременното й тяло дизайнерска рокля. Звездата от нашумялата поредица „Патешка династия” Сейди Робъртсън обяви в социалните мрежи, че тя и приятелят й Кристиан Хъф отново ще стават родители. Двойката, която вече има една дъщеря Хъни, публикува в началото на ноември разпечатка от преглед на видеозон, която потвърждава бременността. 

Баща за трети път ще става създателят на империята Фейсбук Марк Зукърбърг. В края на септември той позира с ръка на корема на партньорката си Присила Чан. Двамата вече имат две дъщери. 

Но не всички са късметлии. Поп принцесата Бритни Спиърс трябваше да стане майка през следващата година. 40-годишната певица съобщи в социалните мрежи, че е загубила бебето, но с партньора й Сам не са се отказали от плановете си да станат родители. „Искам да съм булка. Искам отново да стана майка”, заяви Бритни.