0

А л Пачино и приятелката му, Нур Алфала, са постигнали споразумение за попечителството на техния 4-месечен син Роман, пише Page Six.

Съдебните документи, получени от медията, показват, че носителят на „Оскар“ и Алфала са постигнали споразумение за попечителство, графици за посещения и издръжка на деца, въпреки че подробностите все още не са разкрити.

83-годишният Пачино също се съгласи да плати адвокатските хонорари на 29-годишната си половинка. Алфала подаде молба за пълно попечителство над сина им в началото на септември и пожела Пачино да има права на „разумно посещение“, като същевременно му даде споделено законно попечителство, което ще му осигури правото да има мнение при важни решения като здравето и образованието на детето.

Тя също така включи копие от подписана „доброволна декларация за родителство“, която доказва, че Пачино е биологичният баща на Роман.

Заявлението за попечителство веднага предизвика слухове, че двойката се е разделила, но представител на Пачино потвърди пред Page Six по това време, че те все още са романтично обвързани.