0

Н аскоро родилата силиконова миска Джулиана Гани измести Сузанита в класацията за най-секси майка у нас. Диана Габровска единодушно грабна титлата „БГ сексидол на годината“.

Златка

Секси наградите бяха раздадени след оспорвано гласуване. В категорията най-секси майка Гани успя да измести не само щерката на Орхан Мурад, но и Русата Златка, и Мика Стоичкова. Оказва се, че най-много хора в онлайн пространството са дали гласа си за нея. Той съвпаднал и с вота на журито в залата. Факт е, че само броени дни след раждането Джулиана изглежда повече от добре. “Ще сложа наградата на видно място в дома си, за да се гордеят децата с майка си. За мен е чест и признание да спечеля това отличие за най-секси майка, и то броени дни след като родих втория си син”, каза пред екип на „Телеграф“ Джулката.

Порно

Освен нея с приз беше отличена набралата популярност като гола кметица Диана Габровска. Според публика и жури тя заслужава да бъде обявена за сексидол на 2022, след като взе смелото решение да стане звезда в порното. За най-секси певица бе избрана попфолк певицата Мария Цветкова - Ария, за най-секси тяло бе определено това на Мисис България Маги Сидерова, а Дениз Хайрула бе определена за най-секси модел у нас. Най-секси брюнетка е Мис Плеймейт Михаела Тодорова, а наградата за блондинка бе присъдена на Мисис България Станислава Василева.

.

 .