0

Б еки Холт, известна като „най-татуираната жена във Великобритания“, е похарчила повече от 35 000 паунда за татуиране на почти всеки сантиметър от тялото си – включително интимните си части. Но има една част, която тя няма да покрие с мастило.

Татуировките покриват 95% от тялото на 36-годишната жена.

Наскоро тя разкри единственото място, което се надява да остане голо. Въпреки че има мастило около челото и брадичката си, тя няма намерение да прикрива чертите на лицето си.

Instagram

Говорейки пред Daily Star, нашарената Беки Холт каза: „Засега не татуирам лицето си. Приключих с лицето“. Тя обаче не изключи напълно тази възможност.

„Кой знае, когато порасна и ми свърши още повече място, може да си помисля „затъпчете го. Ще го накарам на лицето си“. Но в момента няма планове да се слагам на лицето си."

Беки е в процес на рисуване на сложни произведения на изкуството по ръцете й. Тя също планира някои актуализации на цвета на краката си.

Инфлуенсърката има еротичен профил в платформата за голо съдържание OnlyFans. Тя сподела, че се стреми да бъде ходещо произведение на изкуството. „Винаги съм мечтала да бъда напълно покрита с татуировки.

„Веднъж започнах и просто не спрях. Всъщност си казах, че никога няма да татуирам ръцете, гърлото и лицето си, но след това ми свърши мястото и в крайна сметка се татуирах на всички места, за които казах, че няма се рисувам.“