0

В шоубизнеса е често срещано "явление" две известни личности да започнат връзка. Това обикновено се превръща в гореща новина и създава много работа на папараците. Но измежду всичките любовни истории, има някои, които са особено емоционални. Вижте звездните първи срещи, които сякаш са излезли от романтична комедия.

Голди Хоун и Кърт Ръсел

gettyimages

След като пътищата им се срещат на снимачната площадка на „Двойна смяна”, те излизат на първа среща в нощен клуб. Понеже не искали срещата им да свършва, те решават да се преместят в къща на Хоун, която тя купила, за да реновира. Това, че актрисата не носела ключа със себе си, не ги спряло и те влезли „с взлом”. Към днешна дата Хоун и Ръсел са заедно почти 40 години. 

Машин Гън Кели и Меган Фокс 

gettyimages

Певецът и актрисата са сред любимците на папараците. Тяхната първа среща била на пикник на ръба на каньон.  Втората им среща е още по-екстремна – плуване с акули на остров в Бора Бора.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс 

gettyimages

Актьорите се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на "Зеленият фенер". Година по-късно се срещат в суши ресторант. Според Лайвли, този ресторант се превръща в много специален за тях и остава любимият им, защото в него са осъзнали, че искат да бъдат заедно завинаги. 

Виктория Дейвид Бекъм

gettyimages

Връзката между певицата и футболиста започва като на кино - те се запознават на мач и любовта им пламва от пръв поглед. Запознава ги мениджърът на певицата и футболната легенда веднага иска телефонния й номер. Два дни по-късно, Дейвид кани бъдещата си съпруга и майка на четирите му деца на първата им среща - на бар в Есекс. 

Матю Макконъхи и Камила Алвес

gettyimages

Носителят на "Оскар" и бразилският модел се запознават през 2006 г. в клуб в Лос Анджелис. Според актьора това е било любов от пръв поглед. Три дни по-късно двамата се срещат отново в дома на Камила в Малибу. “След тази среща, исках още една, и още една... и така 9 години”, казва той в интервю. Те са щастливо женени от 2012 г. и са горди родители на три деца. 

Карди Би и Офсет

gettyimages

Рапърите изкарали първата си среща на едно от най-чаканите събития в Америка - Супербоул. Офсет поел инициативата и завел приятелката си на футболната среща. Оттогава двойката присъства на всеки Супербол. 

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

gettyimages

Първата среща между мексиканската актриса и френския бизнесмен започва по странен начин – приятелите на Хайек я канят на събитие, без да ѝ казват, че са ѝ устроили среща "на сляпо". Пино пък знаел за срещата, но не и това, че Салма не знае. Така и двамата изпаднали в доста неловка ситуация. За щастие, това не им е попречило да се влюбят. През 2009 г. те сключват брак, вече имат и едно дете.

Джо Джонас и Софи Търнър

gettyimages

Известният солист на групата Джонас Брадърс  и звездата от Игра на Тронова са една от любимите холивудски двойки. След като Джо я поканил на среща със съобщение, те отишли на бар и така започнал романса им.  Според актрисата, това което ѝ е харесало най-много, е било непринудеността му. Днес те са женени и очакват второто си дете. 

Меган Трейнър и Дарил Сабара

gettyimages

Караоке и боулинг – така е протекла първата среща на актьора и певицата. Същата вечер била и първата им целувка, като помолили охраната да ги изчака отвън, за да не ги види. Те са женени от 2018 г., а през 2021 г. се ражда първото им дете.

* Източник: NOVA