0

Х акери се правят на Лили Иванова и затрупват почитатели на певицата с десетки покани на ден за присъединяване към групата „С много талант и глас от Бога“.

А при кликване фенът отива на страницата във Фейсбук „Лили Иванова (Lili Ivanova)“. Тя много прилича, обаче не е официалната на примата. Истинската е Lili Ivanova и със синьо тикче, а на профилната снимка звездата е със загадъчна усмивка и е подпряла с ръка брадичката си.

Мерки

„Това не е истинската страница на Лили Иванова. Наясно сме със случая и вече предприемаме необходимите мерки. Разбира се, че ще го направим. Но това са си наши вътрешни работи“, заяви вчера пред „Телеграф“ Николай Недеков - пиарът на Лили Иванова. Той само допълни, че в момента не може да даде подробности, защото се намира извън Европейския съюз, а и те едва ли биха били интересни на обществото.

.

 .

2012

Оказва се, че групата „Лили Иванова (Lili Ivanova)“ съществува от 2012 г., като съвсем редовно фейсбук обединение на фенове, които си харесват примата на примите и искат да си говорят с възторг за нея ден и нощ. Проблемът е, че сега това нещо залива денонощно знайни и незнайни потребители на Фейсбук с десетки съобщения всеки ден за присъединяване. И автоматично вкарва в групата както фенове, които искат, така и нищо неподозиращи хора, които никога не биха участвали в подобно обединение, а още по-малко денонощно да благославят Лили.

Само за няколко минути вчера недоволни потребители написаха: „Моля ви, не ме занимавайте!“, „Не ми дрънкайте!“, „Моля ви, не ми пращайте повече съобщения!“, „Престанете!“, „Откъде се появихте? Спрете!“, „Ще ви докладвам!“, „Обожавам Лили, но не по този начин. Спрете с тормоза!“.

Администраторите на фенгрупата не отговориха вчера до редакционното приключване на броя.

300

Иначе турнето на Лили се движи нормално. Много от концертите са разпродадени. Има и доста продадени билети от най-скъпите по 300 лв. за двете изяви през декември в НДК. Добре се продават и евтините по 60 лв.