0

П опфолк певицата Мария хвърли в недоумение феновете си като заговори за мистериозно за любовта в живота си!

След участие в "Като две капки вода" Мара Отварачката заяви: "Той е неотлъчно до мен и ме подкрепя. Много е важно! Аз винаги съм казвала, че в голямата любов трябва да намериш и най-добрия си приятел. Смятам, че аз съм го открила, това е човекът, който ме подкрепя, който се грижи за детето ми, за щастието ми и за нашия комфорт.". 

ИДИ МИ-ДОЙДИ МИ: Сложи ли Мара Отварачката хикс на брака си с Миро Дзвера?!

Не е ясно дали става въпрос за новата-стара любов със съпруга ѝ Мирослав, след като тръгнаха слухове, че двамата вече са подали документи за развод, или пък за съвсем нов мъж в живота ѝ. 

ПО-ЩАСТЛИВА ОТВСЯКОГА: Мара Отварачката отпразнува раздялата (СНИМКА)

"Изпълва и деня, и нощта ми. Много мога да говоря за него, но няма да ни стигне ефирното време... Голямо сладурче е и му се наслаждавам от сърце", добави още тя. 

Връзката на Мария с Миро е доста динамична вече имат няколко раздели и събирания, но дали този път се повтаря историята, не е ясно. 

36-годишният Мирослав Соколов, който бе задържан преди време след оплакване за побой над Мария, е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. и живеят в дома на певицата. Мария има дъщеря Марая от първия си брак.