0

П опфолк певицата Палома стана майка преди месеци, а вече е върнала килограмите си отпреди раждането. Качва само 10 килограма, които успява да свали почти със самото раждане. Според нея това се дължи на добрия й ген. Брюнетката споделя, че никога не е била любителка на диетите и не е спазвала специални режими, особено по време на бременността си. „Обичам да си похапвам. Имам любими храни, от които не се лиших и през бременността. Пиех много вода и сокове. Не пия кафе и не съм любител на коктейлите и алкохола, така че не се наложи да променя почти нищо. Все пак ми липсваха безалкохолните напитки, които много обичам“, разказва тя пред „Телеграф“.

Пюре

В натоварения си график Палома е успяла да има време за спорт. „Старая се да тренирам поне два пъти седмично с треньор, а и ходя на уроци по танци”, споделя още тя. Все пак в такъв момент външният вид не е най-важен, защото Палома изживява най-прекрасната емоция в живота на една жена - майчинството. Хубавицата дори се сдоби със статуетка и признание за звездна майка на годината. Палома признава, че това наистина е най-голямото щастие и удовлетворение в живота й. „С моя съпруг се грижим заедно за четирите ни деца и това е истинска благословия, но и огромна отговорност. Всеки ден има ново предизвикателство, нови забавни моменти и незабравими емоции. Неминуемо човек расте заедно с децата си, но и покрай тях не губи детето в себе си. За мен майчинството не е просто житейска роля, а и път, по който всеки ден тръгваш отначало“, разказа още тя. Палома е научена да бъде отговорна от малка, тъй като има по-малък брат, и то с цели 10 години. „В момента вниманието естествено се концентрира върху най-малкия член на семейството – първата усмивка, първата лъжица пюре, първата Коледа, но и емоциите покрай двете по-големи каки и баткото ни правят много щастливи. Всеки техен успех е и наш. Казват, че майка се ражда с раждането на бебето, така че още в началото прегърнах тази роля и заедно с прекрасното чувство се появиха и всички нормални страхове, каквито има всяка майка по света”.

Рано сутрин Палома обича да играе с малката, с играчките от бебешкия фитнес, а вечер я къпе. В момента момиченцето е в етап на захранване и младата майка се е заела да подбира правилно най- добрата храна за своето дете. Певицата признава, че преди да изживее това щастие, е преминала и през много страхове. “Имах трудна бременност и се наложи да лежа през последните няколко месеца, защото имаше опасност да загубя бебчето заради т.нар. къса шийка на матката. Зашиха ме и трябваше да лежа и да почивам и всичко завърши щастливо. Доника Мария се роди в деветия месец и дори ме изненада с манекенски мерки“, с усмивка споделя звездата.

Малкото момиченце е кръстено Доника - на майката на Палома, а Мария, както обяснява самата Палома, е за Богородица, за да я пази. „Аз самата съм Палома Мария”, заяви тя.

Разпуска със сериали

„Когато имаш семейство, времето за теб е много разтегливо понятие. Всяко нещо, което правим заедно, е реално моето време. Иначе имам и аз своите малки бягства – фризьор, грим, масаж, шопинг“, споделя Палома. Но най-разпускащо й действа да гледа сериали с приятелки или да ходи на кино. „С момичетата обичаме да танцуваме и да пеем заедно. Миналата зима бяхме в Банско и прекарахме много време навън, радвайки се на снега. В Дубай пък често ходим на плаж. Ваканциите са чакани с нетърпение, защото тогава можем да пътуваме. Играем семейно на „Познай филма” и се смеем много на това, че показвам комично сюжета”, споделя още хубавицата.

Исках да приличам на Гергана

Страстта към музиката се ражда още в родния й град Враца, където дори пее в хор. Още от малка Палома мечтае за музикална кариера. Самата тя споделя, че една от любимите й наши певици била Гергана и тя искала да стане като нея. Освен Русото Барби на попфолка красавицата харесвала Никол Шерцингер. „Следях всичко, което правеха „Дисни“ звездите като Майли Сайръс и Селена Гомез. И някак израснах с музиката и исках да обърна светлината на прожекторите към себе си”, споделя Палома. Тя си спомня как като малка дядо й често я водел на концерти, а днес тя самата му организира такива със или без повод. “Съвсем скоро излезе „Госпожица брутална“, в която си партнирам с Бисер Кинг. Надявам се следващият ми клип да изненада още повече моите приятели и почитатели. Не мога да кажа отсега датата, но се надявам да е напролет”, разказва за бъдещите си творчески планове тя. След 10 години се надява да е записала всички дуети, за които мечтае, да има собствена марка за дрехи и обувки.

Мис Бал

Палома Митева е пълна отличничка в училище, но освен това е носителка на титлата „Мис Бал“ от випуска. „Мама казва, че съм била „благодарна на живота“. Била съм вечно усмихнато дете. Аз се научих да чета рано и до днес обичам книгите. Бях отличничка”, споделя Палома. Ако животът й не бе тръгнал в музикална посока, винаги си е мислила, че ще се занимава с мода.