0

А лфа мъжкарят Пеньо Гатевски, който много държи да го наричат Гатьо и се държеше в досегашното си племе в "Игри на волята" сезон 5 - "Гладиатори" като в казарма, командвайки останалите като подполковник, отдавна си е намерил майстора.

Гатьо, който за свое нещастие по ирония на съдбата се озова в женското племе "Амазонки" е бил здраво ступан на ринга. Разкрасил го е хубаво Вайс от втория сезон на екстремното риалити, разказа самият той в подкаста на Ники Чакалов от предното издание на шоуто - ЧакалCast. Двамата не са се засичали на Арената, тъй като са участвали в различни сезони, но пък са се срещнали на ММА ринга. А самият бивш военен и настоящ телохранител също пусна в социалните мрежи част от епизода на подкаста, съдържаща и кадри от провелата се преди време битка помежду им, загубена злощастно от него.

Вайс разказа, че двубоят с "амазонката" Гатьо е приключил в негова полза за около 4 минути в първия рунд, въпреки че е бил "тегав", а той не бил се качвал на ринга от 8-9 месеца след няколко операции.

Колкото до участието на пловдивчанина Гатьо в Игрите, Вайс бе категоричен, че той се е провъзгласил за лидер на племето си с думите: "Слушайте сега момчета, мене ще ме слушате!", но реално нямал качества за подобна роля, а и за нея останалите трябвало да те посочат сами.

А Гатьо явно доста страда, че бе пленен от Амазонките и никак не го крие, след като пусна в Инстаграма профила си снимка от култовия филм "Гладиатор".