0

Ф олкпевецът Крум е бил нахапан от куче, ожали се в социалните мрежи самият той. Музикантът признава, че това му се случва за първи път, а след инцидента са му ударили инжекция против тетанус.

Пържола

„Кучето се нарича Меро и е от породата нюфаундленд, размерът му е като мечка. То ми е приятелче, познаваме се много добре и от доста време си играем заедно. Потупването по нослето е най-малкото, което съм му правил. Затова бях в шок, като ми захапа ръката като пържола“, разказа пред „Телеграф“ Крум. Той призна, че животното по никакъв начин не показало, че нещо е раздразнено, нито е излаяло. „Даже и аз не издадох звук, като ми текна кръвта, а то тръгна след мен, чудейки се какво е станало“, добавя музикантът.

Антибиотик

Ден след инцидента той сподели, че ръката му е цялата изтръпнала и дори е ходил отново на лекар. „Много ми е зле, цялата е подута и не мога да си свивам два от пръстите. Оказа, че въпреки инжекцията се е развила инфекция и няма как да мине само с нея, затова ми изписаха антибиотик. Но въпреки случилото се не съм намразил кучето, напротив – оставаме си приятели, просто ще внимавам повече вече, приемам това като урок за мен“, сподели още Крум. Въпреки болките няколко часа след бинтоването на ръката му той се качи на сцената на механа „Български ритми“, за да пее в благотворителния концерт за малкия Ради. В шоуто се включиха още любимците от „Пирин фолк“ Валентин Велчев, Ива и Велислава Костадинови, рапърите Релето и Марто Джи и други.