0

П ървото от поредицата специални събития на Edna.bg - “Напиши ми Edna… история” се проведе във вторник. Вечерта бе изпълнена с вдъхновяващи дами, много усмивки и споделени истории за силата на писането, журналистиката и разказването на истории.

Вълнуващия си личен опит споделиха специалните гости на събитието - журналистите Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника Димитрова. Те разказаха за началото на професионалния си път, за трудностите, които срещат ежедневно в професията си и за това колко е важно да разкажеш добре една история, за да има смисъл от нея и да успееш да помогнеш на човек, който има нужда от подкрепа.

Трите дами си спомниха за разтърсащите моменти, които са ги накарали да се натъжат и разплачат, както и за онези, в които са се смели от сърце.

Те разкриха, че не е никак лесно да бъдеш журналист и професията изисква доста жертви, а често зрителите не предполагат колко много усилия и труд стоят зад репортажите им. Открехнаха завесата на журналистическата професия и разказаха някои доста любопитни, трогателни и комични истории.

И всичките се обединиха около любовта си към думите и писането. Защото едва ли има по-голяма стихия и сила от Edna пишеща жена!

Първото от поредицата специални събития на Edna.bg - “Напиши ми Edna… история”
Edna Edna Edna
13

Водещ на събитието беше страхотният Ники Василковски, който очарова публиката и също сподели интересни истории от своя професионален опит.

Сред гостите бяха едни от най-обичаните и четени автори на Edna.bg, редица известни личности, както и част от читателите на сайта.