0

С лед признанието на принц Хари в мемоарите му, публикувани през януари, че първото му сексуално преживяване е било с по-възрастна жена в задния двор на кръчма, същата дама, сега 40-годишна, майка на две деца и работеща като багеристка, излезе наяве.

Името й е Саша Уолпол. Както разказва пред таблоидите, случилото се между нея и принц Хари е било по време на партито за нейния рожден ден в пъба Vine Tree в английското село Нортън в Уилтшир.

Тя била на 19, а принцът - на 16. Познавали се, защото работела в имението на принц Чарлз Хайгроув.

Хари учел в колежа Итън. За да подкрепи твърденията си, Саша Уолпол даже показва плюшена играчка Мис Пиги и картичка за рожден ден, подарени й от херцогът на Съсекс същата вечер. Картичката е подписана с прякора на Хари по това време - Баз.

Според разказа на Саша Уолпол след много питиета младият Хари, както сама го наричала (За мен той беше Хари, мой приятел), й предложил да излязат да пушат и ситуацията "излязла от контрол".

"Не знаех, че е девствен (...) Изглеждаше като човек, който знае какво прави. Беше бързо, диво, вълнуващо. И двамата бяхме пияни. Иначе едва ли щеше да се случи", разказва тя.

След като приключили, решили да се върнат в пъба поотделно.

"Всичко отне 15 минути, но за Хари беше достатъчно дълго, за да започне да се тревожи за безопасността си. Приятелите ми ме видяха и започнаха да се смеят. Бях без колан, косата ми беше разрошена. Може би си е личало какво се е случило", спомня си жената.

В мемоарите си, от своя страна, херцогът на Съсекс, описва този епизод, като загуба на девствеността си с "по-възрастна".

Нарича го „унизителен“. Според него тази „възрастна жена“ обичала коне и се е отнасяла с него като с „млад жребец“.

Напляскала го, след което той бързо я яхнал.

"Това е плод на чувството му за хумор - коментира Саша Уолпол. - Напляскването беше в контекста на разговор за коне и за забавление. Шокирана съм колко е точно описанието. Беше просто момент на опиянение от алкохола. Не е имало продължение. Всеки от нас продължи по своя път", каза още тя.

Засега принц Хари не е коментирал показанията на Саша Уолпол.