0

Б олната канадска звезда, която отмени всичките си концерти заради нелечимото си страдание, продаде имение в Лас Вегас за колосална сума.

Имотът се намира в изключително луксозния комплекс The Summit Club и бе закупен за 30 милиона долара. Няма сведения Селин някога да е живяла там. Но тя закупи имението в края на 2017 г. едва за 9,2 милиона долара, според сайта Dirt. Купувачът вероятно е известен в региона частен инвеститор.

В имота от 5 дка има сграда с четири спални и зашеметяващите 12 бани. Два надземни етажа обхващат хиляди кв. метри върху завършен сутерен с подземен паркинг гараж. Има басейн и СПА център с изглед към голф игрище.

Селин Дион притежава много къщи по света, включително във Флорида, Канада и Париж. Но тя живее постоянно именно в Лас Вегас, но в друго имение в предградието Хендерсън. Преди броени дни тя обяви, че отменя всичките си концерти от заплануваното турне за 2023 и 2024 г. за рекламиране на новия й албум „Кураж“. Носителката на „Грами“ страда от рядко прогресивно нервно заболяване, което се отразява на двигателната й система и е нелечимо.