0

С инът на кралицата на кокаина Гризелда Бланко, чиято роля в изпълнява латино красавицата София Вергара в нов сериал на Netflix, нападна екипа на сериала “Гризелда” и  отправи страховито предупреждение към актрисата.  

Известна като първата жена милиардер, натрупала богатството си от трафик на наркотици активната - образът на Гризелда е пресъздаден на екрана от София Вергара. Епизодите на новата поредица пък се фокусират върху разпространението на дрога в Маями през 70-те и 80-те години. 

Синът на наркокралицата Майкъл Корлеоне Бланко обаче нарече шоуто "неуважително". Той заяви, че на актрисата "нямаше да им се размине", ако майка му беше още жива.

В ексклузивно интервю за Daily Mail той обясни, че екипът на стриминг платформата Netflix е отказал да се консултира с него, а новият сериал е направен без никакво участие на семейството. 

Корлеоне също така е гневен, тъй като майка му е била изобразена като “грозна жена”. Актрисата София Вергара пък се подлага на двучасови процедури по прилагане на протези, за да заприлича на Гризелда. 

„Майка ми беше красива жена и е лудост, че много хора казват: „Не, трябва да изглеждаш повече като наркоманка“. Фактът, че я наричат ​​„грозна“, наистина ме обижда”, разясни Корлеоне. “Когато прочетете книгата ми, ще видите, че майка ми е била наричана порцелановата кукла в младостта си“, ядосан е Майкъл Корлеоне, който носи името на главния герой от филма на Франсис Форд Копола. 

„Кметове, губернатори и политици в различни страни се опитваха да ухажват майка ми...дори тук, в Съединените щати”, добавя той.