0

Ч аст от трупата на Народен театър „Иван Вазов“ подкараха колелета във френския град Тулуза. Актьорите, които са част от състава на постановката „Хага“, обиколиха с велосипеди около река Гарона и се насладиха на хубавото време във френския град, открадвайки свободни мигове между две представления.

Ресторант

„Събрахме се групичка и си наехме велосипеди. Много е яко да се забавляваме заедно с колегите“, сподели пред „Телеграф“ Дарин Ангелов. Той разкри, че са намерили време и да обиколят няколко магазина, както и да пият кафенце на открито. „Честно да ви кажа, останах очарован от Тулуза. Много е приятно. Отидохме в един ресторант по препоръка на Пламен Димов, в който в менюто има само едно-единствено ястие - телешко с картофки и един специален сос, както и една-едничка салата - зелена. Но толкова е вкусно, че изобщо не се сещаш да помислиш за друго. И смешното е, че на фона на едно ястие и една салата има огромно меню с алкохол“, разказва с усмивка Ангелов.

Хит

Тази вечер е второто представление на „Хага“ на сцената на втория по големина държавен театър във Франция - Théâtre de la Cité. Първото бе в сряда вечер и салонът бе препълнен от над 800 човека. „Беше претъпкано и всички ни аплодираха с минути. Емоцията, която изживяваме, е уникална. Искам да благодаря от мое име и от името на колегите и на целия екип в театъра, които показват професионализъм на изключително високо ниво. Чест е да се работи с такива хора“, разказва още Дарин.

Постановката е голям хит и у нас. На сцената на Народен театър „Иван Вазов“ бе видяна още на 16 януари, а следващата дата е 28-и същия месец.