0

Б рад Пит подпали пак мрежата.

Този път се прояви като истински балканец и тегли публично сочна псувня на колегата си Джордж Клуни.

Цветната ситуация е в кадър от филма "Вълци" на режисьора и сценарист Джон Уотс и изненада мнозина. В сцената може да се чуе Брад Пит, който играе главната роля с Джордж Клуни в тази продукция, да ругае на сръбски, по мнението на коментиращите, които нагорещиха секцията с постове на читателите.

В американската екшън комедия Брад Пит и Джордж Клуни играят престъпници, които се занимават с един и същ случай, но много предпочитат да вършат работата като вълци единаци.

Премиерата на филма беше на 81-ия филмов фестивал във Венеция през септември тази година, извън конкурса. Имаше ограничено издание в кината в САЩ и след това в стрийминг чрез Apple TV+, припомня Zena.

Конкретният момент с псувнята е в края на кадъра със сватбата във филма, където, докато са насочили пистолети един към друг, Брад Пит казва цветистата балканска псувня "п.чка му материна", за радост на съседите сърби.

В частта от филма, в която Пит ругае, се появява хърватският актьор Златко Бурич и казва на известните си колеги: "O'ladite, je*em vam!"! (Успокойте се, да ви е*а!).

Тъй като Бурич играе руски мафиот, някои смятат, че това е грешка, която се е прокраднала в сценария. Или все пак не е грешка..:-))