0

Г ръцката мега звезда Никос Вертис се довери на наш стилист за визията си в най-новия си видеоклип. Стоян Апостолов, известен в светските среди у нас като Стоянски, се погрижи изцяло за стила на изпълнителя на хита Сагапао. 

Видео

Никос, който тази вечер има голям концерт в Бургас, пристигна у нас още в четвъртък вечерта. Ден по-късно Стоян Апостолов качи кратко видеостори, на което се качва в бус с табелка, на която пише името на гърка. Екип на „Телеграф“ се свърза със стилиста, за да разбере повече за съвместната им работа. „За първи път работя с Никос. За мен беше голяма чест. Погрижих се за визиите му за най-новия му видео клип, който снима у нас“, разказа Стоянски. Той сподели, че именно режисьорът на видеото - талантливият Люси Иларионов, с когото Вертис снима отдавна, е направил връзката между двамата. „Люси му прати част от нещата, които правя. На него и екипа му им харесаха и така се осъществи съвместната ни работа“, казва още Апостолов.

Набори

Нашето момче е очаровано от работата си с голямата гръцка звезда. „Страхотен е. Изключително земен и много скромен. Няма претенции, хареса много всичко, което съм му подготвил. Успяхме доста да си поговорим. Оказахме се набори. Той ме попита аз как съм започнал кариерата си, на мен също ми беше много интересно да чуя за неговите първи стъпки. Покани ме на концерта си днес в Бургас, както и в заведението му в Атина. Безкрайно уважителен човек“, не скри възхищението си Стоянски.