0

 

 

Актьорът Леарт Докле се щракна със звездата от Дисни Дилън Спраус. Двамата са част от актьорския състав на филма Beautiful disaster. Докле сподели снимката в Инстаграм и написа шеговито: „С един много талантлив и по-секси от мен на снимачната площадка“.

Леарт Докле и Дилън Спраус

 Леарт Докле и Дилън Спраус
Личен архив

Казино

Част от снимките, в които Леарт участва, са направени в Киноцентър „Бояна“. Действието се случва, все едно в игрална зала във Вегас и околността на култовия град. „До скоро беше във всички кина, а в момента е в най-големите платформи за филми. Това е американски романтичен драматичен филм от 2023 г., режисиран от Роджър Кумбъл и със сценарист Кумбъл и Джейми Макгуайър, базиран на едноименния нов роман за възрастни на Макгуайър от 2011 г.

Книгата е много успешна по целия свят, но и филмът успя да пожъне същия успех“, разказа Докле пред „Телеграф“.

Репетиции

Кариерата на Дилън Спраус, с когото Леарт си партнира, започва като малък във филмите на Дисни с неговия брат близнак. „Сработихме се много добре, суперготини, млади и много талантливи. Той е сериозен професионалист.

Аз снимах една седмица и беше много яко. Режисьор е Роджър Кумбъл, той е режисирал и „Костюмари“ и е много голям. Имах и репетиции, които преминах с него. Той държеше да се пробва всичко, реакции, импровизации и беше интересен процес“, сподели българският актьор.

Приятелства

Леарт създава много нови приятелства и остава с позитивни спомени от целия процес. „Имаше забавни случки, разбира се. Имаше едни бойни сцени, които трябваше да се направят и аз допринесох да се реализират по-добре. Те много се изкефиха на това.

Работехме много усилено, всеки детайл беше от значение. Останах с нови запознанства и приятели, за което се радвам“, разказа самият той. Освен този проект, той работи над още няколко в момента. „През ноември излиза премиерата на една продукция, която снимах в Швейцария, играя главна роля“, казва звездата.

С Вирджиния Гарднер

 С Вирджиния Гарднер
Личен архив

„В момента снимам италиански проект. Той разказва за среща между италианския комунист Енрико Берлингер и Тодор Живков. Аз играя техния преводач“, споделя Леарт.

Другият филм, в който участва, е българска продукция на Ники Илиев „Без крила“. Премиерата се предвижда да бъде през пролетта на 2024 г., а снимките са приключили преди дни.

Леарт Докле по време на снимки на филма Без крила

 Леарт Докле по време на снимки на филма Без крила
Личен архив