0

Н аше момче гушна бившата изгора на футболната звезда Кристиано Роналдо - руския топмодел Ирина Шейк, видя „Телеграф“.

Става дума за носителя на титлата „Мистър София 2015“ Ивел Йорданов, който преди време бе рекламно лице на бельото на португалеца.

От няколко години търновецът живее в Швейцария, където се занимава с търговия на петрол.

Поглед

Именно по този повод той е бил в Милано и е отседнал в хотела на Армани. 28-годишният българин е обядвал в ресторанта със свои познати.

Фейсбук

„До нас беше седнала Ирина и се заговорихме случайно. Наистина толкова привлекателна жена, че е трудно да отлепиш поглед от нея. В края на обяда си направихме обща снимка. Ослепително магнетична дама, която освен че печели с невероятния си външен вид и дълбочината на погледа си, всъщност е много културна и усмихната“, разказа пред „Телеграф“ Ивел. 

Знак

Малко по-късно той се е срещнал лично и с легендарния дизайнер Джорджо Армани.

„Бях поканен на събитието от дама, приближена на семейството. Ревюто беше на Haute Couture - само женска колекция. Много красиви дамски рокли. След ревюто бях в непосредствена близост до Джорджо Армани. Имаше две негови асистентки, които му бутаха разни знаменитости да се снима с тях. Аз го погледнах за малко и той също ме видя. Усмихнах му се и той ми направи знак да се приближа. Запознахме се, поздравих го за работата му и си направихме снимка. Когато си до този човек, можеш да изпитваш само огромно уважение и респект за неговите постижения“, добави още Йорданов.