0

Н ашенци налазиха за селфи холивудския актьор Люк Евънс, видя „Телеграф“.

Няколко българи се похвалиха в социалните мрежи с общи снимки със звездата от „Бързи и яростни“, „Хобит“, Дракула“, „Гарванът“ и много други блокбастъри.

Знаме

Един от тях е любимият фотограф на най-известните звезди в родния шоубизнес от Лили Иванова до Галена – Костадин Кръстев-Коко. Той си качи кадъра с Люк Евънс, като към него добави само английското знаме. Пред „Телеграф“ той уточни, че го е гледал в театрална постановка в Лондон. „Казва се Backstairs Billy, комедия за кралицата майка, а Люк играе нейния прислужник Били. На излизане от салона пред сградата видях, че почитатели го чакат за снимка пред входа и той не отказа на никого. Реших и аз да се щракна с него“, разказа пред вестника пловдивчанинът.

Шампанско

През тази седмица се оказа, че и други българи са пътували до британската столица заради Евънс и също са се видели и снимали с него. „Ние сме група киномани, която от време на време пътува някъде да види на живо любимите си артисти. Така си организирахме една кратка екскурзия до Лондон, след като разбрахме, че до 27 януари са пуснали промоционални билети от само 10 лири на човек за постановката с Люк Евънс, а след това успяхме да се видим с него, да го поздравим лично и да си направим селфи“, споделиха феновете. Автор на пиесата е Марсел дос Сантос, а режисьор – Майкъл Грандидж. Посветена е на 50-годишнината между кралицата майка и нейния верен слуга. Действието се развива през 1979 г., когато стачките поставят на колене Великобритания и властта взима Маргарет Тачър. Приемите са в разгара си, лее се шампанско, докато двата свята започват да се сблъскват с шеметни последствия.