0

Ф енове на риалити звездата Ким Кардашиян са убедени, че тя е причината за наплива на НЛО в САЩ през последните седмици. 

Тези теории на конспирацията се появиха, след като Ким представи модната си колекция от бански костюми SKIMS, вдъхновена от извънземните. Снимки бяха показани в Instagram акаунта на най-известната сестра от клана Кардашиян. 

На изображенията звездата е заснета на фона на множество мистериозни същества, интерпретиращи общите представи за външния вид на извънземните. 

“Тя знае нещо”, обявиха почитателите на Ким Кардашиян на фона на три неидентифицирани летящи обекта свалени над Аляска, Канада и Мичиган миналата седмица. Дни по-рано китайски шпионски балон, който прекоси Съединените щати, бе свален от ракета край бреговете на Южна Каролина.

Необяснимата активност в небето подхрани спекулациите, че НЛО са били изпратени от извънземни и бизнесдамата бе залята от куп обвинения на подозрителни потребители. 

„Всички тези НЛО, са свалени, за да ни подготвят за колекцията от бански на Ким, сега всичко има смисъл“, „Ето защо напоследък виждаме НЛО“, „Кими спаси някои от извънземните, преди тяхното НЛО да бъде свалено...защитете извънземните на всяка цена“ „Тя подготвя ли ни за извънземни сега?“, „Знаех, че тези НЛО имат нещо общо със семейство Кардашиян“, „Тя знае нещо, което ние не знаем“, гласят само част от коментарите в мрежата. 

Някои пък заподозряха, че членовете на семейство Кардашиян принадлежат към непозната раса от чужда галактика.