0

Р апърът Атанас Колев си татуира едно от заклинанията на Хари Потър – Протего. Заклинанието е магия за невидим щит, която предпазва от някои по-леки проклятия.

Факт

Татусът се намира на гърдите на изпълнителя. Небезизвестен факт за всички е, че певецът е голям почитател на този филм, тъй като през миналата година рождения ден на Наско отново беше в тази тематика. Освен надписа – Protego, има и вълшебна пръчица. Под кадъра на тийнидола заваляха стотици коментари от фенките на Наско. „Показа един татус и на това съм доволна“, гласи един от тях.

Пръчка

Българският певец посети и най-големия музей на гимназия Хогуордс и хвана магическата пръчка на Хари Потър. „Пръчката избира вълшебника“, казва Наско, цитирайки герой от филма. А за американския празник Хелоуин Колев отново заложи на любимия си герой – Потър, и се маскира досущ като него. Тогава изпълнителят отново подходи хумористично и написа: „Тази година ме домързя да се костюмирам и реших да бъда себе си“, снимайки се с нарисуван белег като на Хари.