0

В нучката на страховития наркобос Хоакин Гусман, известен като Ел Чапо, е станала свидетел на чудовищни деяния, но това не й пречи да потърси друго чудовище. И изглежда 18-годишната Фрида Гусман Муньос дири най-известното в света чудовище. 

Фрида е на европейски воаяж и като част от обиколката на Стария континент се разходи с лодка по езерото Лох Нес - дом на чудовището Неси. Не е ясно дали внучката на наркотрафиканта е станала свидетел на паранормални явления във водите на езерото, но от снимките й в нета става ясно, че тя си прекарва повече от добре далече от родното Мексико.  

Нейният дядо Ел Чапо е един от най-свирепите наркобарони в световната история - ръководител на наркокартела Синалоа в Мексико, който преди да попадне зад решетките се хвалеше, че е извършил над 3 000 убийства. Ел Чапо попадна в затвора през 2015 г., но след едно от най-дръзките бягства, виждани досега, отново бе на свобода. След като се измъкна от зандана през подземен тунел, Гусман бе заловен отново и екстрадиран в САЩ, където бе осъден на доживотен затвор. 

Внучката му Фрида също е популярно лице в Мексико. Тя достигна финала на шоуто “Мексико търси талант” през 2022 г. и е следвана от 110 000 души в Instagram. 

Нейният баща Едгар Гусман Лопес, син на Ел Чапо, бе застрелян от конкурентен наркокартел на паркинг през 2008 година. 

Не е ясно с кого известната щерка и внучка обикаля Европа, но от акаунта и в мрежата става ясно, че е посетила двореца Версай и Дисниленд в Париж, както и Бъкингамския дворец в Лондон. Но тя не е единствения член на престъпната фамилия, който го е ударил на живот. 

Миналата година съпругата на наркобоса Ема Коронел Айспуро се развихри из нощните клубове на Лос Анджелис, след като излежа присъда от две години за трафик на дрога и пране на пари. Бившата кралица на красотата, която покори сърцето на безмилостния Ел Чапо, бе осъдена в американски съд в края на 2021 година.  

Бившата кралица на красотата, която се омъжи за безмилостния наркоцар, когато беше тийнейджърка, беше осъдена на три години затвор от американски съдия през ноември 2021 година. Коронел е тази, която помага на съпруга си да избяга от мексикански затвор, бе редовна на заседанията на съда срещу Ел Чапо в Ню Йорк. 

Картелът Синалоа на Гузман остава една от двете най-мощни престъпни организации в страната, заедно с основния си съперник, картела Ново поколение Халиско.Мощна фракция в картела Синалоа сега се ръководи от четиримата синове на Ел Чапо, единият от които също е екстрадиран в Съединените щати.