0

У частничката в конкурса “Мис Плюс Сайз” Анджелина мечтаела за секс с Милко Калайджиев. Пухкавата красавица влязла в предаването, като една от целите й била по този начин да се срещне със своя идол за мъж.

Въздишки

„От малка имам една несбъдната сексуална мечта не с кого да е, а с таткото на пиленцата Милко Калайджиев. Той е много секси, той е мечтата на всяка жена“, казва още при представянето си в конкурса Анджелина. Атрактивната миска обаче загуби ума и дума при срещата си със своя идол. Вместо да му скочи на врата, респектирана от Милко , Анджелина само пърхаше с големите си мигли и затвърди мнението си, че той е най-секси мъж у нас. “Няма друг такъв мъж“, въздъхна Анджелина след срещата си с него.

Пица

Междувременно Алисия е на път да сбъдне мечта на друга плюс сайз миска. Светлана, която се представи като най- голямата фенка на певицата, работи като пицар, но най- голямата й мечта е да стане попфолк певица. Докато върти пиците, Светлето си пеела най- големите хитове на Алисия. Любимата й песен също е от репертоара на певицата. След няколко позвънявания от страна на организаторите към звездата най-накрая тя лично влязла в контакт с конкурса и обещала, че ще се срещне със Светлето. „Мечтая за дует с нея“, тайничко разказвала Светлето.

Изненада

Оказва се, че попфолкът е завъртял главите на повечето дами в предаването, тъй като Емануела се превърна в специална изненада и мотиватор на Виктория Зайкова. Мис Плюс Сайз е риалити конкурс, който трупа стотици хиляди гледания и коментари в нета.

*Автор: Василена Маринова