0

Г алена направи своя версия на песен от репертоара на свой колега. Фолк звездата не скри, че “Името ти” е любимо и за нея парче, което слуша с удоволствие.

Именно това е причината да пожелае да включи песента в своя репертоар. За да заеме песента, Галена се е обърнала към авторите на сингъла и към своя колега, които са дали съгласието си за новата версия.

Автор на музиката и аранжимента е Даниел Ганев. Текстът е написан от Сиана и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов – Rikk, а оператор – Радослав Гочев.

“Всеки от нас си има песни, които слуша на repeat, песни, към които сякаш се пристрастява, песни, които проникват дълбоко в сърцето. За мен такава е “Името ти” на Илиян Боид – до ден днешен не спирам да я слушам и да си я пея. Много исках да споделя тази емоция с вас и съм благодарна на Илиян, Даниел, Сиана и Росен, че подкрепиха тази идея. Ще се радвам, ако и моето изпълнение успее да ви развълнува” – споделя певицата по повод премиерата.

Първият вариант на песента е изпята преди година от Илиян, а в клипа му участва Мариела от "Игри на волята. Текстът и музиката са напълно еднакви само гласа е различен.