0

Г олямата гръцка звезда Константинос Аргирос пи узо с българския си колега Тони Стораро веднага след големия си концерт в Зала 1 на НДК миналата вечер. 
Освен наздравиците, които вдигнаха, двамата си направиха и обща снимка за спомен, с която Стораро зарадва последователи и фенове в социалните мрежи. 

Интерес

Тони бе и в оркестрината в НДК, където изслуша с интерес целия концерт на Аргирос. Много от неговите колеги също аплодираха гръка на крака. Сред публиката бяха Глория, Галин, Гъмзата, Тита и др. В залата бе и любимият роден актьор Виктор Калев. На сцената пък със своите бендове се представиха Фики и Алисия, като малкият Стораро за пореден път изненада с различен репертоар, който показа, че за него няма пречки в стиловете музика. 

Двамата с Алисия не скриха щастието си, че Константинос и екипът му са избрали именно тях да го подгряват за изявата му у нас.

Успех

Самият Аргирос пя абсолютно на живо над 2 часа и показа голяма любов към българската публика.
„Този концерт е една сбъдната мечта. Аргирос и екипът му са уникални професионалисти и им благодаря за съвместната работа. Беше прекрасно и още ме държи емоцията. Благодаря на всеки един в залата за това, че този спектакъл се случи“, каза пред „Телеграф“ продуцентът Кирил Кирилов и не скри щастието от суперуспешния концерт. 
Водещи на събитието бяха актьорът Антоан Петров и журналистката Елизабет Методиева.