0

П леймейтката Светлана Гущерова ляга отново под ножа. Русата красавица реши да хване самолета за Истанбул, за да прибере корема след четирите си раждания, разкрива самата тя в отговор на въпроси от последователи в социалните мрежи. След цезаровите сечения при Гущерова се появила диастаза, която е типична след множеството разрези на корема. 

ГУЩЕРОВА СЛЕД СМЪРТНАТА ЗАПЛАХА: Пазете се от „приятели”! (СНИМКИ)

Диастаза на коремните мускули е често срещано състояние при бременни и след раждане. Това се случва, когато двете половини на правия коремен мускул се раздалечат по време на бременност от разтягане. Разстоянието може да стигне от 2,5 см до 5 см на ширина.

НЕНАСИТНИ: Гущерови мачкат чаршафите всеки ден! (ВИДЕО)

Нелекуваната диастаза може да доведе до неприятни последици, които за съжаление далеч не са само естетични. Състоянието предизвиква слабост в мускулите, постоянни болки в гърба и корема. Най-сериозните последици са появата на херния. 

НАЙ-СЕТНЕ! Стана ясно името на гущерче №4 (СНИМКА)

Както е известно Светлана има четири деца от бизнесмена Хриситян Гущеров. Милионерската съпруга полага неимоверни улисия за външния си вид и се подлагала на редица разкрасителни интервенции, като преди време си сложи 440 кубика в бюста. Освен нтова тя има и ринопластика.

Instagram