1

К рай, вече няма тайни около името и битието на музикалната звезда Адел.

Действайки импулсивно и без да се усети, Адел се изпусна в предаване на живо.

По време на комедийното шоу на най-добрия си приятел Алън Кар в Лос Анджелис тя си призна дали е женена наистина, или не. Сега дори е споделена тази вест от шоуто в X (Туитър)

Дълго време се спекулираше, че тя се среща със спортния агент Рич Пол и че двойката се крие отминалата година.

Адел подхрани тези слухове, когато наскоро нарече Рич свой „съпруг“.

От своя страна той пък даде хляб на слуховете за брак по време на участието си в "CBS Mornings" през октомври.

На въпрос на журналиста дали да се обръща към Адел с г-жа Пол, той срамежливо отговори: „Можете да я наричате както искате“, след което добави, че не е от хората, които споделят личния си живот с медиите.

"Щастливи сме. Тя е страхотна”, каза той в шоуто.

Сега обаче, по време на шоуто на Алън Кар нещата излязоха извън контрол и тайната бе разкрита от самата Адел, без да иска явно, защото след след като се изпуснала, изчезнала от шоуто.

Двама анонимни източника, които присъствали на „местопроизшествието“, потвърждават новината в Instagram акаунта на знаменитостите "Deuxmoi".

„Бях на шоуто на Алън Кар в Лос Анджелис тази вечер и Адел беше сред публиката. Той попита зрителите на живо дали някой се е женил изобщо, или се е оженил наскоро, Адел извика „Аз“. Беше супер сладка, но изведнъж изчезна от шоуто преди края“, каза друг източник.

Защо се е измъкнала сконфузено от шоуто, никой не знае, но явно личният им живот, искат - не искат, светва пред милиони хора заради медиите.

Те вече са женени

 Те вече са женени
Gettyimages/iStock

Рич и Адел за първи път се представиха пред публика като двойка през юли 2021 г. на мач от НБА, а поп дивата многократно е изтъквала, че той е първият мъж в живота й, с когото всичко върви лесно .

„Той е толкова е забавен!. И много умен! Наистина е невероятно да го гледате как се спрлави с всимко, което прави“, каза тя веднъж.

Известната 35-годишна музикална икона имаше предишен брак, от 2019 до 2021 година, със Саймън Конеки, от когото има 10-годишен син Анджело Наскоро обаче тя сподели, че би искала да забременее отново.