0

С офи Рейн е един от най-успешните модели на еротичната платформа OnlyFans, печелейки по 650 000 долара на месец. Тя изглежда като непълнолетна, но всъщност е на 20 години.

Освен като еротичен модел Софи Рейн се изявява и като инфлуенсър. Последователи й в Instagram са 4,5 милиона, а тези в TikTok достигат 8,6 милиона души.

Instagram/sophieraiin

Брюнетката се оплака в последното си интервю, че подли дами крадат нейните секси снимки, за да измъкват пари от наивни мъже, пише New York Post.

Instagram/sophieraiin

20-годишната Софи разкри, че това много я дразни и добави, че „не е виновна, че някой използва снимките за измами“.

Instagram/sophieraiin

Живеещата в Тампа (Флорида) инфлуенсърка е наясно с множеството акаунти, използващи нейни снимки и го намира за пренебрежително.

„Намирам за невероятно зловещо да видя тялото или лицето си използвани от някой друг“, каза тя. „Хората се представят за мен, за да измамят наивни хора с пари.“

Instagram/sophieraiin

Рейн съветва хората да внимават с кого си разменят съобщения и най-вече да се пазят от такива, които им искат пари.

Instagram/sophieraiin

Младата моделка е благодарна за красотата, работата си като инфлуенсър и автор на голо съдържание. Въпреки че това й помага да живее охолен живот, не й е помогнало да намери своя човек до себе си.

Instagram/sophieraiin

„Това прави живота ми на запознанства труден, защото знам, че тези мъже просто се опитват да се срещат с мен заради тялото ми, а не заради това кой съм аз като човек“, каза Рейн.