0

П апараци заснеха носителя на „Оскар“ Леонардо ди Каприо с множество жени по бикини на яхта в Сейнт Бартс по време на празничния уикенд.

Облечен в син бански костюм, звездата от „Титаник“ се припичаше на жаркото слънце. Сред супермоделите бе идентифицирана и годеницата на неговия приятел Джо Нахмад – Медисън Хендрик.

Наскоро се появиха слухове, че 48-годишният Леонардо ди Каприо има връзка с дъщерята на своя колега Лоренцо Ламас – Виктория.

„Знам, че тя много го харесва“, каза Лоренцо пред New York Post. „Мисля, че се срещнаха миналия месец. Не съм сигурен за обстоятелствата, но това ми каза тя“, обясни Ламас.

Ди Каприо отново е ерген, след като през август прекрати четиригодишна си връзка с актрисата Камила Мороне. Виктория и Ди Каприо бяха забелязани заедно на 20 декември.

„Тя е поразена“, каза Лоренцо. „Казах й да се отнася към връзката като към празник – просто да й се наслаждава колкото можете повече. И ако продължи повече от обичаен празник, чудесно. Но ако не, тогава просто да пази сърцето си, защото тя е много млада“, коментира още актьорът от „Ренегат“.

"Посъветвах я да не прави абсолютно никакви трансатлантически круизи с Лео. Както и да е, вълнувам се за нея. Знам, че мина известно време, откакто тя не е имала сериозна връзка... Тя има голямо сърце и е склонна да го даде на когото поиска", пошегува се Ламас.

Виктория е една от трите дъщери на Ламас от бившата му съпруга - моделката на Playboy Шона Санд. Двойката се разведе през 2002 година.

След раздялата на Лео с Камила Мороне се носеха слухове, че актьорът има връзка с модела Джиджи Хадид.