0

В ече няма никакво съмнение, че състезателят по американски футбол Травис Келси е спечелил сърцето на музикалната звезда Тейлър Суифт. След като певицата беше заснета в ложата на стадиона, откъдето бурно подкрепяше новия си любим, двамата бяха заснети на партито по случай победата на Травис и отбора му.

33-годишната Суифт беше щракната как е прегърнала спортиста, докато води разгорещена дискусия с друг човек от компанията. Групата се забавлява на частно парти в клуб в Канзас Сити, а кадърът моментално бе публикуван в сайта "TMZ".

Припомняме, че упоритите опити на Келси да се запознае и да впечатли носителката на 12 награди "Грами", най-накрая се увенчаха с успех. Двойката потвърди слуховете, че е заедно през уикенда, когато Тейлър се появи на мача на новия си любим. Тя проследи победата на отбора му в компанията на майката на Травис, след което двамата напуснаха заедно стадиона.

Малко след като стана ясно, че имат връзка, бившата приятелка на спортиста - лайф коучът Мая Бенбери, предупреди певицата, че новият й любим има склонност към изневери и че най-вероятно я използва, за да добие по-голяма популярност.