0

Х оливудската екшън легенда Том Круз точи лиги по прясно разведената София Вергара, с която жълтите медии го свързваха през 2005 година.

Сега София отново е свободна и Том е твърдо решен да я атакува, пише Mirror. Звездата от сериала „Модерно семейство“ сложи края на брака си с Джо Манганиело миналия месец. Двойката се радваше на щастлив семеен живот от 2015 г. до сега.

Според западните таблоиди това е радостна вест за Том Круз, който се надява да поднови романтичните си отношения с актрисата.

„Те имаха много специално връзка и купонясваха заедно по партита в Холивуд. По това време София не желаеше дългосрочна връзка и двамата с Том се разделиха, но останаха добри приятели. Том винаги е съжалявал за това, че заряза София Вергара и избра Кейти Холмс“, заяви неназован източник, близък до актьора.

Звездата от „Мисията невъзможна“ е на мнение, че красотата и успехът, който е постигнала Вергара, са сред факторите, които го привличат към нея. Той бил убеден, че двамата ще се превърнат в новата най-обсъждана двойка в Холивуд.

Не е сигурно обаче дали София е готова да поднови романса си с Том Круз. Той също така ще трябва да се пребори с цяла армия потенциални ухажори, но актьорът е известен с това, че не бяга от предизвикателствата.